Labdarúgás

2023.04.01. 14:36

Exkluzív! DVSC: visszatérhet a korábbi közönségkedvenc?

Szrdjan Blagojevics gyermekkora óta szemel tartja a futballistát.

Justin Mengolo jobbról

Forrás: NS-archív

Bizonyára sok Loki-drukker szeme lábad könnybe, ha Justin Mengolóra, a Vasutas korábbi kameruni támadójára gondol. A játékos a 2017-18-as szezon telén igazolt a piros-fehérekhez, és 24 meccsen kápráztatta el játékával a szurkolókat. Ördöngős cseleivel sokszor kötött csomót az ellenfél – és időnként a saját – lábára, hogy aztán az akció végén valami fifikás megoldást választva fejezze be azt. Jelenleg a jó nevű ománi Sohar SC játékosa a most 29 éves, már kevésbé villámléptű gólvadász.

A mindig megbízható (...) kazah Prosports.kz oldal szerint Mengolo nyáron visszatérhet a Lokiba, Szrdjan Blagojevics vezetőedző személyesen kereste meg a labdazsonglőrt, mivel nagy rajongója a technikás játékának. Az internetes oldal írásából kiderült, a DVSC mestere annak idején még egy családi nyaraláson szúrta ki magának a focistát, amikor a kis Justin még Yaoundé utcáin kergette a bőrt. Azóta tartja szemmel Mengolót, és most lehetőségük lesz végre együtt dolgozni.

Blagojevics így nyilatkozott a játékossal kapcsolatban: – Tisztelünk minden ellenfelet, de mindenek előtt tiszteljük magunkat, és az edzéseken elvégzett munkánkat. Nehéz megmérettetés áll előttünk, de ahogy már említettem, nincs könnyű ellenfél, hiszen minden csapatnak megvannak a maga céljai. A magyar bajnokságban bármi megtörténhet, egyszer fent, egyszer lent, ilyen a futball – méltatta a futballistát a szerb szakvezető.

Portálunk kereste a Lokit a hírrel kapcsolatban, de a klub a közösségi felületein korábban leszögezte, nem kommentál semmilyen átigazolási pletykát, félinformációt, vagy akár olyan áprilisi tréfát, mint amilyen ez is. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában