Labdarúgás

2023.05.28. 07:31

Eldőlt a DVSC sikeredzőjének jövője! - videóval!

Szrdjan Blagojevics saját maga tisztázta a folytatásra vonatkozó terveit.

Szrdjan Blagojevics, a DVSC sikeredzője

Forrás: Molnár Péter

Nem vitás, a szerb szakember szeptemberi érkezése alapjaiban változtatta meg a Loki idei szezonját, kiesőjelöltből a magyar bajnokság egyik topcsapatát faragta a piros-fehérekből, nem véletlenül nevezte őt a sikerek egyik fő letéteményesének a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs
Az éremátadás és az ünneplés alatt a szurkolók által többször is éltetett sikeredző az M4 Sportnak  adott értékelése nem indult egyszerűen, ám annál örömtelibben, ugyanis a játékosok, élükön Dzsudzsák Balázzsal, ”megrohamozták” a trénert, hogy ország-világ előtt megmutassák, egy irányba húz mindenki az együttesnél.

Amint lenyugodott a helyzet, folytatódhatott az interjú, és a 49 éves tréner elmondhatta a fejében kavargó gondolatokat. – Mit mondhatnék egy ilyen pillanat után? 

Rengeteg érzés van most bennem, a DVSC-nél töltött időszakom a legjobb élmény edzői karrieremben, büszke vagyok arra a munkára, amit elvégeztünk. 

Fantasztikus csapatom van, amely mentálisan is erős, persze ez az eredmény mindenki sikere a klubnál, de azért elsősorban a játékosaim érdeme. Amikor visszatekintünk a mögöttünk hagyott időszakra, nem szabad elfelejteni, honnan indultunk, és látnunk kell, hova jutottunk! Mióta ez a szakmai stáb van a klubnál, mi szereztük a legtöbb pontot az idei bajnokságban, ami elképesztő. Nem volt könnyű, de megmutattuk, hogy megérdemeljük a harmadik helyet – mondta el a szerb szakvezető, aki maga jelentette ki, marad a Lokinál. – Együtt folytatjuk a munkát! A játékosokkal közösen magas elvárásokat tűztünk ki magunk elé a jövőre nézve, ami nagy kihívás, sokkal nehezebb lesz, mint amit most elértünk – jelentette ki Szrdjan Blagojevics, akit állítólag több klub is megkörnyékezett a futballtavasz folyamán. 

A szakember és a játékosok közös boldogsága, valamint Dzsudzsák Balázs és Szécsi Márk értékelése ide kattintva tekinthető meg!

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában