Labdarúgás

2023.05.28. 11:29

Megyeri Balázs: kiélvezzük a munkánk gyümölcsét

A DVSC kiváló kapusa piros-fehérben képzeli el a jövőjét.

Megyeri Balázs a DVSC egyik kulcsembere

Forrás: Kiss Annamarie

Ahogy arról portálunkon is részletesen beszámoltunk, magabiztos győzelmet aratott a Loki az Újpest fölött a Nagyerdei Stadionban. A több mint 14000 néző nagy örömére jól játszottak Bódi Ádámék, akik ezzel a sikerrel megszerezték a bronzérmet, amellyel megkoronázták az egész idényt. Szrdjan Blagojevics vezetőedző keze alatt megtáltosodott a csapat, szerencsére jelen állás szerint a kiváló szerb szakember folytatja majd a munkát a Lokomotívnál.

Többet kapott az előzetesen reméltnél

Bár az Újpest elleni mérkőzés inkább a Debrecen támadójátékáról szólt, de egyszer-kétszer azért Megyeri Balázsnak, a gárda nagyszerű kapusának is akadt dolga. Emlékezhetünk rá, hogy a Ferencváros fölött aratott múltkori siker alkalmával megsérült, és le is kellett cserélni, de a lilák ellen tudta vállalni a játékot, újfent bizonyítva, válogatott formában van.
– Győzelmi kényszerben léptünk pályára az újpestiek ellen, tudtuk, ha nyerünk, megvan a bronzérem. 

Ez az első perctől látszott a csapat hozzáállásán, játékán, melynek köszönhetően végig kontrolláltuk a találkozót. 

Nagy volt a tét, emiatt időnként belehibáztunk, de összességében magabiztosan és megérdemelten nyertünk – summázott a kiváló hálóőr, akit portálunk egy szenzonértékelésre is megkért. – Elég mélyről indultunk, már kongatták a harangokat. Aztán jött az edzőváltás, onnantól kezdve folyamatosan javultak a dolgok, és egy olyan tavaszt produkáltunk, amire méltán lehetünk büszkék, jogosan lettünk dobogósok – ecsetelte a nemrég szerződést hosszabbító játékos. –  Azért is egyeztünk meg a folytatásról, mert boldog vagyok a Lokinál! 

Talán még többet is kaptam, mint előzetesen vártam, jó a közösség, szeretem a várost is, itt képzelem el a jövőmet. 

A szurkolókkal is remek a kapcsolat, nyilván amikor jön az eredmény, az jobban megmozgatja a drukkereket. A siker segített abban, hogy újra így egymásra talált a csapat és a szurkolótábor, bízom benne, még sok örömben lesz együtt részünk – mondta el Megyeri Balázs.

A játékos szerint a nemzetközi kupa egy jó erőfelmérő lesz. Hozzátette, azoknak a meccseknek úgy kell majd nekimenniük, hogy élvezzék ki, hiszen annak a munkának a gyümölcse, amit elvégeztek a szezonban. 

A Loki játékosai és stábtagjai megkezdik megérdemelt pihenőjüket, hogy aztán majd újult erővel vessék magukat a felkészülésbe.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában