DVSC

2023.06.05. 10:48

Ebben a tekintetben is a dobogón a Loki

Ráadásul két helyet is elfoglal a hajdúsági együttes.

Forrás: Napló-archív

A DVSC együttese a harmadik helyen végzett az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásában, s erre a szezont elején valószínűleg a legmerészebb Vasutas hívek sem számítottak. Ám most egy olyan adat látott napvilágot, amelyet sokan sejthettek, mégis valamelyest meglepő is lehet. A mögöttünk hagyott szezon három leglátogatottabb meccse közül kettőn érdekelt volt a piros-fehér alakulat. 

Rajtuk sem múlt 

A DVSC Fanatics Facebook-oldalán számolt be a hírről, miszerint a tavalyi idényben a második és harmadik leglátogatottabb meccsén egyaránt a cívisvárosi ultrák jelenléte is kellett. Az ezüstérmet az FTC–DVSC találkozója hozta, amelyen 15 ezer 879-en voltak jelen a Groupama Arénában. Magát a rangadót sem fogják egyhamar elfelejteni a debreceniek, hiszen Dzsudzsák Balázsék a stadion megépülése óta először győztek a zöld-fehérek vendégeként 3–1-re. A bronzérmes pozíciót is a hajdúságiak szerezték meg, a szezonzárón az Újpest vendégeskedett a Nagyerdei Stadionban, melyen 14 ezer 14-en voltak jelen a 2014-ben átadott komplexumban. A találkozót Szrdjan Blagojevics alakulata nyerte, s ezzel megszerezte a dobogó legalsó fokát is a Lokomotív. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában