Elismerés

2022.07.05. 09:38

Kitüntették a kerecsendi szakembert, aki mindig mindenkinek segít

Belügyminiszteri kitüntetésben részesült Kovácsné Békési Beatrix, a kerecsendi önkormányzat előadója.

B. K.

Kovácsné Békési Beatrix az elismeréssel

Forrás: HMH

Kovácsné Békési Beatrixnak, a Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal igazgatási előadójának a több mint két évtizedes köztisztviselői pályáján nyújtott kimagasló szakmai teljesítménye, a Kerecsend Község Önkormányzata és a település iránti áldozatos és eredményes munkássága elismeréseként dr. Pintér Sándor belügyminiszter a Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozata elismerést adományozta. A kitüntetést a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából Rétvári Bence parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes adta át a díjazottnak a Belügyminisztérium márványtermében. 

A településen kivétel nélkül mindenki ismeri a kitüntetettet. Az elmúlt években minden ügyes-bajos dologban bátran fordulhattak hozzá az emberek. Sok fiatal pár esküvőjén az ő jelenlétében mondták ki a boldogító igent, segítő tanúja minden nagy életeseménynek, születésnek, esküvőnek, halálnak. Ő látja el az anyakönyvi teendőket, s ő igazítja el az embereket a közigazgatási változások útvesztőiben. 

A hír nyomán sokan gratuláltak a szakemberek a község hivatalos honlapján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában