Labdarúgás

2022.07.06. 21:38

Sármány Kristóffal a gólok is érkeznek az FC Hatvanhoz

Első felkészülési mérkőzését idegenben játszva megnyerte az FC Hatvan NB III-as csapata, amelynek soraiban újabb visszatérő futballistát üdvözölhettek.

B. Cs.

Sármány Kristófnál jó helyen a van a labda

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Sármány Kristóf hét év múltán visszatért Debrecenből a nevelőegyesületébe. A még mindig csupán 21 éves támadó tegnap óta hivatalosan is a Zagyva-parti klub játékosa. A ballábas labdarúgó a tavalyi idényben 30 bajnoki mérkőzésen 14 gólt szerzett a DVSC II. színeiben, amivel kiérdemelte a házi gólkirályi címet. Nem kérdés, hogy a leigazolásával sokat nyertek a sárga-kékek, akik szerdán este Sármánnyal a kezdőben lejátszották nyári első felkészülési mérkőzésüket. A ceglédi összecsapás első félidejét a hazai nyerték, a szünet után pályára lépett hatvani tizenegy megfordította az állást.

Felkészülési mérkőzésen:

CEGLÉDI VSE–FC HATVAN 2–3 (2–1)
HATVAN, 1. félidő: Cellár – Tarnóczi, Labát Barthel, Karácsony D., Szabó R., Mundi, Szabó I. Bence, Fellner, Szanku, Sármány. 2. félidő: Sándor – Tarjáni, Varbai, Bárkányi, Micskó, Török N., Tajti, Széchenyi, Csorba, Szabó II. Bence, Dinka.
GÓL: Széchenyi 2, Mundi.

Zoran Szpisljak (középen) dicsérte játékosait 
Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

– Mindig fontos az első edzőmérkőzés, a csapat nagyon sok energiát tett bele mindkét félidőbe – mondta a klub hivatalos honlapjának a hatvaniak vezetőedzője, Zoran Szpisljak. – Az ellenfelünk kellően erős csapattal állt fel. Az első félidőben jó iramban, szervezetten játszottunk. Akadtak helyzetek, amelyeket jobban is ki lehetett volna használni. A második félidei csapat is hozta az első játékrészben szereplők szintjét. Nagyon nehéz mérkőzés van a hátunk mögött a sok és emellett magas intenzitású edzésnap tükrében.

A hatvaniak nyári edzőmeccsei

Július 6., szerda, 17.30: Ceglédi VSE–FC Hatvan 2–3
Július 9., szombat, 10.00: FC Hatvan–Veresegyház VSK (Hatvan, Loki pálya)
Július 13., szerda, 17.00: FC Hatvan–Bánk-Dalnoki Akadémia (Hatvan, Loki pálya)
Július 16., szombat, 11.00: Tiszafüredi VSE–FC Hatvan
Július 20., szerda, 17.00: Nagyölved (szlovákiai)–FC Hatvan
Július 23., szombat, 10.00: Nagykáta SE–FC Hatvan (Tápiószentmárton, Kincsem Lovaspark)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában