Rablás

2022.08.09. 14:39

Toplistás rablót fogtak a hevesi rendőrök + videó

A füzesabonyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a kompolti férfit, akiről kiderült, hogy már a börtönben is várták.

HEOL

A rácsok mögé került a 31 éves férfi

Forrás: police.hu

Rablás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Füzesabonyi Rendőrkapitányság egy kompolti lakos ellen. A férfi megtámadta az utcán sétáló volt élettársát augusztus 3-án délelőtt Kompolton, akitől pénzt követelt, majd veréssel fenyegette meg. Mivel a verbális bántalmazás nem hatott, így a férfi megragadta a sértettnél lévő táskát, majd az abban található pénztárcából kivette a bankjegyeket és elmenekült a helyszínről – tájékoztatta portálunka Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 31 éves férfi napokig megpróbált rejtőzködni a hatóság elől, de a nyomozók eszén nem tudott túljárni. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, valamint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai augusztus 9-én hajnalban Kompolton fogták el a körözési toplistán szereplő helyi lakost, majd kihallgattak a rendőrkapitányságon.

A hatóság számára a gyanúsított már nem volt ismeretlen, ugyanis a rablást megelőző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is elővették már a nyomozók, valamint az is kiderült róla, hogy az Egri Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt is körözte, így a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol megkezdte büntetésének letöltését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában