Ellenőrzés

2022.08.10. 11:05

Negyvennyolc ittas közlekedőt szűrtek ki a Tisza-tónál a rendőrök

Összehangolt közlekedésrendészeti és közbiztonsági-bűnügyi ellenőrzést hajtottak végre a Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai augusztus 5-e és 7-e között a turisztikai idény utolsó nyári hónapjában.

M.H.

Zéró tolerancia van hazánkban

Forrás: police.hu

Az egyenruhások a szárazföldön és a vízen kontrollálták a turizmussal érintett területek – kiemelten a Tisza-tó és térsége – közlekedésbiztonságát, felléptek az utazó bűnözés megelőzése érdekében, továbbá biztosították a hazai és külföldi vendégek személy- és vagyonbiztonságát. A vízirendőrök a nyaralni, pihenni vágyók biztonsága érdekében, kiemelt figyelmet fordítottak a Tisza folyón és a Tisza tavon a vízi balesetek és a vízbefulladások megelőzésére, a kompok, kikötők és révátkelőhelyek működésének ellenőrzésére, azok működési szabályainak betartatására, az ittas járművezetők kiszűrésére.

Az összehangolt ellenőrzés során a rendőrök 48 ittas embert szűrtek ki a forgalomból, 16 esetben rögzítettek sebességtúllépést, továbbá kettő embert fogtak el az ellenük kibocsátott körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában