Vita

2022.08.15. 20:49

Új polgármestert és képviselőket választanak Boldogon is

Beteljesítették ígéretüket a boldogi képviselők, ha a jegyző mennie kell, ők oszlatnak. Hétfőn kimondták saját feloszlatásukat.

K. B. L.

A polgármesteri hivatal

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Mai képviselő-testületi ülésén a boldogi önkormányzat képviselői is kimondták saját maguk feloszlatását, így néhány hónapon belül Boldogon is új testületet és polgármestert is választhatnak a helyi lakosok.

A képviselők és a polgármester közt már hosszú hónapok óta konfliktusos helyzet alakult ki. Legutóbbi számában a Boldogi Élet című helyi újságnak a képviselők nyílt levelet intéztek Laczkó Roland polgármesterhez, ha kezdeményezi a jegyző munkaviszonyának felbontását, akkor előrehozott választás elé néz a falu. Néhány nappal ezelőtt a polgármester bizalomvesztés miatt megtette, vagyis Katonáné Fülöp Gabriella jegyzőt felmentette az állásából. A képviselők azonban most beváltották korábbi ígéretüket, kimondták saját önfeloszlatásukat. A döntést egyelőre sem a polgármester, sem a képviselő-testület tagjai nem kommentálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában