Körözés

2022.08.18. 13:42

Vonatbaleset áldozatainak azonosításához kérik a lakosság segítségét a füzesabonyi rendőrök

Vonat gázolt halálra két személyt az 1990-es évek végén, azóta ismeretlen a kilétük.

HEOL

Forrás: Shutterstock

Füzesabonyban 1996. március 26-án találtak egy 70-80 év közötti embert, akit 156-160 centiméter magas, sovány testalkatú személyként írt le a rendőrség. A hiányzó fogazattal rendelkező egyén hasán sebhelyek látszódtak. Egész pontosan a has jobb oldalán, a lágyékrészben két, egymással párhuzamos, 11 és 18 centiméter hosszú, régi műtéti hegvonal, illetve a baloldalon, a has alsó részében, egy 20 centiméter hosszú, régi, szintén műtéti hegvonal volt látható, amely feltehetőleg lágyéksérvhez kötődő beavatkozás nyomai lehettek. A rendőrök a jobb boka fölött forradást állapítottak meg, míg a jobb kéz kisujjának ujjpercét előre állóként határozták meg.
Az azonosítatlan személy tárgyai között szerepelt egy darab bontott world ball márkájú cigarettadoboz, kétszáz forint készpénz és két darab gyufa. Felsőtestén egy mustársárga színű szövet zakót, bordó pulóvert, illetve apró, barna-naracs-fehér kockás flanel inget viselt. Ezen felül sötétkék színű melegítő nadrág, kék alsónadrág, szürke pamut zokni és sötétbarna fűzős félcipő volt rajta halála napján. A halál beálltának feltételezhető helye és ideje: 1996. március 26., a Füzesabony külterületéhez tartozó vasúti pálya. A elgázolt illető, azonnal életét vesztette. 

1999. november 27-én a Füzesabonyi Rendőrkapitányság egy 166-170 centiméter magas, közepes testalkatú, ősz hajú férfi holttestére bukkant Kálnál. 
A 45-50 éves, közepesen táplált férfi holttest fogazata gyakorlatilag megsemmisült. A lábakon mindkét nagyujján fehér színű szigetelőszalagból készített kötés volt látható. A halálának feltételezhető időpontja 1999. november 27., a gázoláskor azonnal elhunyt. A Kál-Kápolna és Nagyút közötti vasúti szakaszon bukkantak rá az élettelen testre. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában