Hulladékgyűjtés

2022.09.30. 19:31

Fontos változások lépnek érvénybe október elsejétől a PEVIK-nél - a lakosságot is érinti

Több heves megyei település is érintett a hulladékgyűjtés időpontjának változásában.

HEOL

A PEVIK Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint október 1-től az NHSZ Észak-KOM Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. helyett a Szelektív Nonprofit Kft. alvállalkozójaként működik tovább. Emiatt átalakítást igényelt a járatterv, amelyről értesítést kaptak egyebek között a település önkormányzatai is. Továbbá a lakosság számára szórólap formájába juttatják el a napokban az ezzel kapcsolatos információkat.

A következő változások lépnek életbe október elsejétől a zöldhulladék-szállítását tekintve:

Nagyvisnyón a kedden, Bükkszenterzsébeten szerdán, Szilvásváradon kedden, Hevesaranyoson pénteken, Váraszón szerdán viszik el a zöld nyesedéket. Fedémesen a keddi napra módosul a szelektív, szerdára pedig a zöldhulladék-szállítás napja, míg Tarnaleleszen szintén a keddi napon történik a szelektív hulladékszállítás. Kisfüzesen pénteken jön a kukásautó a zöldhulladékért. 
Egercsehiben a csütörtöki napra változik a kommunális és a szelektív, szerdára pedig a zöldhulladék-szállítás napja - tájékoztatta portálunkat Eged István Renátó, a PEVIK Nkft. ügyvezető igazgatója.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában