Bulvár-celeb

2022.10.05. 12:14

Felpofozták és kilökték a villamosból a magyar színésznőt

Balázs Andi nem rejti véka alá, mennyire fontos számára, hogy megvédje a gyengébbeket, de a saját történeteivel nem szokott dicsekedni. Ám aki ismeri, az tudja róla, hogy félelem nélkül szembeszáll akár egy veszélyes agresszorral is!

Fotó: Bors

A családjától távol állt minden erőszak, sőt a környezetében senki nem volt elszenvedője agressziónak, Balázs Andinak mégis van egy veleszületett és kiélezett érzékenysége arra, hogy kiálljon azokért, akik nem tudják megvédeni magukat. Ha ilyet lát, szinte gondolkodás nélkül szembeszáll a bántalmazóval. Maga sem tudja pontosan, honnan meríti ilyenkor az erőt hozzá, de egyszerűen nem tudja visszafogni magát.

– Hatalmas igazságérzettel áldott meg az élet. Úgy vélem, fontos, hogy ha bántalmazás szemtanúi vagyunk, ne fordítsuk el a fejünket. Lehet, hogy van a segítségnyújtásomban hiba, a magam módján csinálom, de sokszor azt tapasztalom, hogy a környezetemben rajtam kívül senki más nem emeli fel a szavát

– magyarázta a színésznő a hot!-nak.

„Hagyd abba, inkább engem bánts!”

Andi módszere nem más, mint hogy igyekszik kibillenteni a támadót a romboló „őrületéből”, meglepetést okozva neki azzal, hogy az nem számít a türelmes, kedves szóra vagy arra, hogy a színésznő próbálja megérteni, mit miért tesz, még akkor is, amikor érthetetlen a kegyetlensége.

– Visszafogom a hangerőmet, igyekszem észérvekkel hatni, és megkérdezem, hogy mi a problémája. Az agresszióra kedvességgel reagálok. Ez a fajta viselkedés kizökkenti, és arra készteti, hogy hátralépjen kettőt. Ha végképp nem sikerül, előfordult már, hogy odaálltam az áldozat elé, azzal jelezve: „Hagyd abba, inkább engem bánts!”

Már iskoláskorában is szembeszállt a tanárral, ha az igazságtalanul bánt valakivel. Egyszer pedig egy bácsi védelmére kelt, akit a villamoson zaklatott néhány fiatal.

– Körbeállták szegényt a villamoson, rugdosni kezdték. Odamentem segíteni, mire ők, amikor a megállóban kinyílt az ajtó, kilöktek a villamosból a peronra. Szerencsémre két rendőr lába elé estem, akik le is kapcsolták őket a következő megállónál

 – idézte a színésznő szavait a lapot szemlézve a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában