Labdarúgás

2022.10.05. 21:24

A bélapátfalviak 23 éves játékosa vezeti a góllövőlistát

A 6. forduló után öt mérkőzésen szerzett hat találatával a Bélkő SE-Bélapát futballistája számít a megyei I. osztály legeredményesebb labdarúgójának.

B. Cs.

Molnár Richárd rendre a védők előtt jár

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 23 éves Molnár Richárd az Eger SE II. ellen háromszor, a Besenyőtelekkel szemben kétszer, míg a hevesiek ellen egyszer talált a kapuba. A klub megyei III.-as csapatában, a Bélkő SE-Mikófalva színeiben is szereplő játékos a harmadosztályban két meccsen lépett pályára és két gól fűződik a nevéhez.

A megyei I. osztály góllövőlistájának élcsoportja 

6 GÓLOS: Molnár Richárd (Bélkő SE-Bélapát)
4 GÓLOS: Csoszánszki Dávid (Energia SC Gyöngyös), Esztergomi Ádám (Marshall ASE), Füzik Bence (Gyöngyöshalász), Szabó Csaba (Gyöngyöshalász), Pataki Viktor (Füzesabonyi SC-Erőss út)
3 GÓLOS: Budveszel Benett Ruben (Lőrinci), Érsek Martin (Bélkő SE-Bélapát), Jakab Ádám (Bélkő SE-Bélapát), Kálmán József (Marshall ASE), Kálmán Richárd (Füzesabonyi SC-Erőss út), Kaló István Alexander), Pelyhe Kristóf (Marshall ASE), Sőregi Zoltán (Gyöngyöshalász), Szabó Levente (Marshall ASE), Szeruha Dávid (Bélkő SE-Bélapát), Vajda Ákos (Füzesabonyi SC-Erőss út)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában