Kupacok

2022.10.06. 17:30

Szeméthegyek állnak az egri hulladékos cég telephelyén: olvasónk patkányok megjelenésétől tart + videó

A heol.hu olvasója szerint nem lehetne ott tárolni a szemetet, attól tartott, megjelennek a patkányok, ezért fordult szerkesztőségünkhöz.

Sz.M.L.

Forrás: Beküldött fotó

Olvasónk küldött nekünk néhány képet és egy videófelvételt arról, hogy az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. telephelyén óriási halmokban áll a szemét. A neve elhallgatását kérő személy azt mondta, hogy ott nem lehetne ilyen formában tárolni a kommunális hulladékot, hiszen ez egyenes úton ahhoz vezet, hogy megjelennek s elszaporodnak a környéken a patkányok. Azt mondja, szerinte azért öntik le ott a szemetet mert közelebb van mint az erre alkalmas lerakó.

Portálunk érdeklődött az egri hulladékgazdálkodási cégnél arról, hogy valóban kommunális hulladék található-e a telephelyen, s ha így van akkor az tárolható-e ott. Portálunkat arról tájékoztatták, az ami kommunális hulladéknak tűnik, szelektív, csomagolásból származó szemét.

Forrás: Beküldött

– Társaságunk hatályos hulladékgazdálkodási engedéllyel és hatóság által jóváhagyott üzemeltetési szabályzattal rendelkezik. Hulladékgazdálkodási tevékenységeink során telephelyi hulladéktárolásra van engedélyünk. A kommunális hulladéknak tűnő hulladék lakossági szelektív csomagolási hulladék, melyre tárolási engedélyünk van. A sérült gépjárműből le kellett ürítenünk, mielőtt a szervízbe vittük. Ennek nagyobb mennyisége már a mai nap elszállításra került. Telephelyünkön a lakosság a hulladékgyűjtőudvart a hét hat napján igénybe tudja venni. Lakossági ügyfeleink érkezését továbbra is várjuk – közölte a társaság.
Mint ahogy arról már beszámoltunk, a cég egyik gépjárművét baleset érte a napokban, és üzemanyag folyt az utcára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában