HMRFK

2022.11.26. 09:11

Kétségbeesetten kereste az idős férfit élettársa Abasáron: éjjel az erdőben megtalálták

Rendőrök és polgárőrök is keresték órákon át.

HEOL

Illusztráció

Forrás: police.hu

Még péntek este hat óra körül tett bejelentést egy abasári asszony a rendőrségre, miszerint élettársa még kora délután elment otthonról és azóta nem érkezett haza – tájékoztatott Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens. A police.hu-n is közzétett közlemény szerint a 65 éves férfi keresésére több rendőri egység és polgárőrök indultak, majd 21 óra 20 perckor a lakóhelyéhez közeli erdőben, épségben megtalálták. Ezt követően hazavitték a férfit és értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik orvosi vizsgálatra kórházba szállították. 

Ezen kívül az elmúlt 24 órában kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A rendőrök négy személy fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kettő főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában