Piásan vezetett

2023.02.03. 19:19

Elfutott a rendőrök elől az Egerszalóknál balesetet okozó ittas férfi

Nem véletlenül menekült el a helyszínelő rendőrök elől péntek délután az Eger és Egerszalók között történt baleset egyik érintettje.

HEOL

A baleset okozója elmenekült

Forrás: Beküldött fotó

Ahogy korábban megírtuk, két autó ütközött péntek délután Eger és Egerszalók között. Az egyik autóban utazó nő könnyebben sérült, őt a mentősök látták el.

- Alapos oka volt a menekülésre az egyik autót vezető férfinak - árulta el kérdésünkre Soltész Bálint, Heves vármegyei rendőrségi sajtószóvivő, megerősítve értesülésünket, miszerint a sofőr és utasai elfutottak a helyszínről. Soltész Bálint elmondta, az arra járók tessékelték vissza a baleset helyszínére a menekülőket. Az autót a balesetkor vezető férfiról kiderült, ittasan ült a volánhoz. A balesetben a másik autóban utazó sérült csak meg.

A sajtószóvivő hozzátette: ebben az évszakban a balesetek jellemző oka, hogy a járművezetők nem az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezetnek.  Továbbá kiemelte azt is:  zéró tolerancia van érvényben az alkoholfogyasztásra a magyar utakon. Ha valaki szeszes italt fogyasztott nem vezethet járművet. Az is számíthat büntetésre, aki a vezetést ittas személynek átengedi, ugyanis ezzel szabálysértést követ el.  

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában