Labdarúgás

2023.03.19. 21:10

Törzsszurkolóit jutalmazta az Egerszóláti SK II.

Az édesapa a közösség erejét és a példás hozzáállást emelte ki azon túlmenően, hogy nagyon hálás az odafigyelésért.

B. Cs.

Kriston Istvánt (elöl, balról a negyedik) és Sebestyén Benedeket (elöl, balról az ötödik) győztes csapat köszönthette

Forrás: Egerszóláti SK

Idei sorban harmadik győzelmével egy ponra közelítette meg vasárnapi ellenfelét az Egerszólát SK II. csapata. Prokaj Zsolték a tabella harmadik helyén álló Váraszót háromgólos különbséggel győzték le. Az összecsapást követően az együttes tagjai a klub melegítőjével ajándékozták meg mindig mellettük álló szurkolóikat. Kriston István és Sebestyén Benedek örömmel fogadta az ajándékot és a meccs végén a kedvencekkel készített közös fotót.

– Tizenegyes éves fiam, Bebe rengeteg támogatást kap, most például az említett melegítőt, amiben fotózták. 

Ezért nagyon hálásak vagyunk a baráti társaságként futballozó csapatnak, amelyik kevés pénzből működik, de szívből tesznek mindent, és mindig építő jelleggel. Kevés ilyen közösséget ismerek – mondta Sebestyén Benedek édesapja, Sebestyén János, aki 2022. október 25-én, 40 évesen korában veszítette el két gyermeke édesanyját.

Ez történt – Labdarúgó megyei III. osztály, Északkeleti csoport, 16. forduló: EGERSZÓLÁTI SK II.–VÁRASZÓI SE 4–1 (1–1). Gól: Nagy K. (34. – 11-esből, 93.), Molnár A. J. (53.), Erdélyi J. (81.), ill. Laczik M. (13.).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában