Vádemelés

2023.03.24. 10:24

Gereblyét dobott a motoros elé egy nő Egercsehiben

Zavarta a hangos zaj.

HEOL

Az Egri Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt vádat emelt az ellen az egercsehi nő ellen, aki 2022 őszén, lakóhelyén az ingatlanja kertjében tevékenykedett, azonban zavarta, hogy a háza előtt állandóan hangos motorosok és más járművek haladnak el, ezért a kezében lévő fanyelű, de vasból készült gereblyét kidobta az úttestre - közölte portálunkkal dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

Komoly baleset is lehetett volna 
Forrás: Egri Járási Ügyészség

Kiemelte, az arra motorozó sértett ezt észlelte, fékezett is, ennek ellenére a kerti szerszám érintőlegesen eltalálta a bukósisakját. 

– A sértett a szerencsének köszönhetően nem borult fel, így sérülést nem szenvedett, azonban a vádlott magatartása következtében a közlekedés biztonsága, illetve a motoros élete- és testi épsége közvetlen veszélybe került. A járási ügyészég most benyújtott vádiratában a nővel szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt - ismertette az ügy részleteit a helyettes sajtószóvivő ügyész.

Helyszíni fotó
Forrás: Egri Járási Ügyészség

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában