Bulvár-celeb

2023.05.30. 06:25

Tóth Gabiék kislánya tiszta apja

Krausz Gábor nagyon jó apuka.

Forrás: Bors

Nemrégiben költözésre adta a fejét az ország álompárja, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, akik kislányukkal, Hannarózával együtt Szentendrén találták meg új otthonukat. A séf örül, hogy végre túl vannak a dolgon, hiszen nehéz időszak áll mögöttük: betegség betegség hátán, és még a költözés is megnehezítette az életüket – írja a Metropol.

Most azonban úgy tűnik, végre megnyugodhat a család, sőt, pünkösd ünnepén még arra is jó lehetőségük adódott, hogy kicsit pihenjenek, játszanak és együtt eregessenek sárkányt.

A sztárséf Instagram-oldalán posztolt egy közös képet kislányával, amin ugyan nem látszik egyikük arca sem, a kommentelők viszont kiszúrták, hogy a kislány nemcsak rakoncátlan fürtjeit örökölte édesapjától.

 „Még a nadrág is egyformán ...” – írta egyikük, és valóban, még hátulról is látszik a hasonlóság apa és lánya között, legalábbis ami a laza nadrágviselést illeti!

Ide kattintva pedig egy másik kép, ahol az arcuk is látszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában