Rendezvény

2023.05.30. 21:55

Kowalsky meg a Vega is fellép a szomolyai cseresznyefesztiválon + videó

Kereken két évtizede rendezik meg a már megyei legendaként számon tartott szomolyai cseresznyefesztivált. A mezőkövesdi járás ikonikus nyárindító bulija messze földön híres, csakúgy, mint Szomolya világszerte ismert zamatos, fekete cseresznyéje, amiért az ország legtávolabbi pontjáról is szívesen zarándokolnak a környékre a gasztronómia szerelmesei - közölték portálunkkal a szervezők.

HEOL

Kowalsky meg a Vega lép fel a Cseresznye Fesztiválon

Forrás: Kovács Péter/Hajdú-Bihari Napló

A cseresznyés finomságok, sütemények, szörpök, a helyi gazdák kedvenc receptjei és a színpompás vásári forgatag mellett igazi vidám fesztiválhangulat, bórkóstolás, kirándulások, és természetesen élőzenei koncertek várják az érdeklődőket. A jubileumi eseményre ráadásul a szintén idén huszadik születésnapját ünneplő Kowalsky meg a Vega zenekar érkezik főfellépőként.

Forrás: Beküldött fotó

A nem mindennapi bulira pedig már alig pár napot kell csak várni, hiszen most hétvégén beérik a nyár egyik kedvenc gyümölcse, így indulhat a fesztivál is: ennek örömére Kowalsky videóban üzent a Cseresznye Fesztivál jövendőbeli közönségének, kiemelve, mennyire nagyszerű dolog, hogy két ennyire vidám jubileum, a fesztivál és a zenekar kerek évfordulója így összekapcsolódhat - írják a szervezők.

Kowalskyék mellett kórusok, mint a Szihalmi Fúvósok, humoristák, néptáncosok és egy vándorszínházi társulat is beveszi majd a színpadot, a vasárnapi záróakkord pedig nem más, mint a közkedvelt underground hip-hop előadó, Fankadeli performansza lesz - ismertették a rendezvény szervezői.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában