Jókor jött segítség

2023.06.01. 17:55

Elveszett, síró gyermeket találtak az Érsekkertben az Evat parkolóőrei

Túl jól sikerült a bújócska, sírás lett a vége. Az Evat munkatársai azonban segítettek.

HEOL

Az Evat Zrt. parkolóőrei egy kétségbeesetten síró óvodás kisfiút találtak az Érsekkertben - osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán a szervezet csütörtökön. Szerencsére a cég egyenruhásai hamar szót értettek a gyermekkel, így kiderült, hogy Marci bújócskázott a társaival és közben elvesztette a csoportját.

Az Evat Facebook-bejegyzésében azt írta:
- Mivel el tudta mondani, hogy melyik oviba jár, ezért a kollégáink elkísérték őt az intézménybe és átadták a gondozónőknek. Marci édesanyja a történtek után ragaszkodott hozzá, hogy megköszönje a segítséget, így hát összehoztuk a találkozót. A kisfiú már vidáman csacsogva mesélte el a kalandját és nagyon örült a játékautóknak, amivel az Evat Zrt. vagyongazdálkodási divízióvezetője dr. Fejes Szonja és a két megmentő lepte meg - írták a Facebookon.

A bejegyzésből kiderült az is, hogy Marci édesanyja, Mónika egy hatalmas ajándékkosárral köszönte meg az Evat parkolóőreinek, hogy megmutatták: az egyenruhásokra lehet számítani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában