Megdöbbentő részletek

2023.06.03. 17:55

Videón a gyöngyösi horrortelep, Dolly tudhatott mindenről

Még a legtapasztaltabb állatvédőket is sokkolta a gyöngyösi horrortelep látványa, amelyről újabb részletek derültek ki.

HEOL

Egyelőre nem állt össze teljesen a kép a hazai elismert énekesnő, Dolly körül kirobbant botrány kapcsán, azonban már eddig is megannyi megbotránkoztató részlet derült ki. Ahogy arról korábban már többször is beszámoltunk, Dolly menedzseréről kiderült hogy kutyaszaporító, aki áldatlan állapotok között tartotta az állatokat. A telepen rengeteg kutya sínylődött hihetetlen mocsokban, amelyek szinte kivétel nélkül orvosi ellátásra szorultak. Olyan ebet is találtak, amit kukacok leptek el

A Tények.hu úgy tudja, hogy Dolly közleménye nem igazán állja meg a helyét, ugyanis tudhatott arról, mi zajlik a telepen. "Ezek az én kutyáim, ezekért én fizettem!" - ezt mondhatta Dolly a gyöngyösi horrortelep helyszínén, állítja az az ebrendész, aki a borzalmas állapotban lévő kutyák kimentésében segített. Az énekesnő 10 kutyát hozott el a horrortanyából ami még a legtapasztaltabb állatvédőket is megrendítette. Hogy miért? Erre még pontos választ nem adott. A botrány azóta csak dagad, az állatvédők célba vették Dolly koncertjeit, amiből kettőt már le is mondattak vele. A horrorházban felvételek is készültek, írta riportja kapcsán hírportál.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában