Láthatásra ment

2022.06.29. 15:40

Kiverték a komáromi édesapa fogát, új orvosszakértői véleményt kért a bíróság az ügyben

A férfi azért ment volt felesége komáromi otthonához, hogy láthatásra vigye el a közös gyermeküket. A nő ismerőse azonban elbánt vele, maradandó sérüléseket okozva.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Shutterstock

A Komáromi Járásbíróság testi sértés bűntette miatt tartott tárgyalást június 29-én, szerdán délelőtt 11 órakor. Mint arról korábban beszámoltunk, az ügy vádlottja az a férfi, aki nőismerőse volt férjét, közös gyermekük apját úgy megütötte, hogy kiverte az egyik fogát.

Az apuka épp láthatásra akarta elvinni a gyermekét 2020. október 3-án 18 és 19 óra között a felesége komáromi lakhelyéről. A parkolóban azonban nem csak az exével, hanem annak férfi ismerősével is összetalálkozott. A vádirat szerint a találkozáskor a két férfi között rövid szóváltás alakult ki, amelynek során az asszony ismerőse egyszer, a jobb kezével, ököllel, közepes erővel, a bal arcfelén megütötte az apát.

A férfinak a bántalmazás következtében az egyik foga kiesett, ami 8 napon túl gyógyuló, maradandó fogyatékosságként értékelhető állapotnak számít – tájékoztatott a Tatabányai Törvényszék. Dr. Szabó Ferenctől, a Tatabányai Törvényszék sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a június 29-i tárgyaláson ismertették a korábbi orvosszakértői véleményt, ám el kellett napolni a tárgyalást, mert új szakértőt rendelnek ki. Erre azért van szükség, mert a maradandó fogyatékosság kérdésében nem egyértelmű a jelenlegi szakértői vélemény. A tárgyalás szeptemberben folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!