Közönségszavazás

2022.07.04. 11:32

Olvasóinkon múlik, ki lesz a legprímább példakép

Az idén is tíz példamutató személyiséget jelölt a Megyei Príma Díjra a VOSZ Komárom-Esztergom megyei szervezete. Közülük olvasóink szavazati alapján valaki Príma Közönségdíjat kap majd.

Kemma.hu

Az idén is nagyszabású gálán adja át az elismeréseket a VOSZ megyei szervezete

Forrás: Kemoh.hu

Hagyomány, hogy a 24 Óra és a Kemma.hu olvasói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket az ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma a Megyei Príma Díjra jelölt. Mint megtudtuk, a VOSZ megyei Szervezete immár 17. alkalommal adja majd át a díjakat, az idén pedig 96 nevezésből állították válogatták ki a tíz jelöltet.

A tíz jelölt:

  • Magyar Irodalom: Reichert Gábor irodalomtörténész, szerkesztő
  • Színház és filmművészet: Múltunk és Jövőnk Egyesület
  • Képzőművészet: Mórocz István grafikusművész
  • Tudomány: Kuny Domonkos Múzeum (dr. Schmidtmayer Richárd múzueumigazgató)
  • Oktatás és köznevelés: Smiger András (Dobó Katalin Gimnázium, igazgató)
  • Építészet és építőművészet: Siklósi József  Ybl díjas építész
  • Sajtó: Kiss T. József fotóriporter, újságíró
  • Népművészet és közművelődés: Szegvári Ildikó néptáncoktató
  • Zeneművészet: Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara (Román Géza művészeti vezető, karmester)
  • Sport: Imrő Dezső súlyemelő vezetőedző

Indul a közönségszavazás

A szavazásra létrehozott felületünkön augusztus 20-án, reggel nyolc óráig voksolhatnak kedvencükre, arra, aki önök szerint a prímák közt a legprímább. A Megyei Príma Díjátadó Gálaestet, ahogy arról beszámoltunk, szeptember 9-én 18 órakor rendezik meg Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. A támogatók szavazata alapján választják ki azt a három Príma Díjast, aki 1-1 millió forint pénzjutalomban részesül, illetve idén is lesz Közönség Príma Díj.

Fontos tudni, hogy voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet, a jelöltek bemutatkozásait a közösségi médiában megoszthatják. Szavazni 2022. augusztus 20-ig lehetséges, egy jelöltre naponta egyszer, Facebook-azonosítójával, hamarosan pedig további szavazási lehetőségek is várják majd önöket. Így a VOSZ megyei szervezetének honlapján, a Forrás rádió weblapján is voksolhatnak majd. Offline módon is tudnak majd szavazni: a jelölteket többször bemutatjuk a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségünkbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva is szavazhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában