Szomorú születésnap?

2022.08.09. 20:46

Már tud nevetni Berki Mazsi, 31 éves lett Krisztián özvegye (videó)

Bár több helyen arról írtak, Mazsi bánatban töltötte el augusztus 9-ét, közösségi oldalain inkább azt mutatta meg, hogy vidáman ünnepelt szeretteivel.

Kemma.hu

Forrás: Berki Mazsi/Facebook

Mint arról több portál is beszámolt, augusztus 9-én, kedden ünnepelte 31. születésnapját Mazsi, a fiatalon elhunyt Berki Krisztián özvegye. Bár Mazsi borzalmas hónapokat tudhat maga mögött, és kétségkívül élete legszomorúbb születésnapján lehet túl, a közösségi oldalán közzétett videója arról árulkodik, hogy a fiatal anyuka már tud örülni az élet dolgainak, és mosolyogni szerettei körében.

Mazsi májusban, hirtelen vesztette el férjét, kislánya édesapját, Berki Krisztiánt. Az özvegy azonban a fájdalom ellenére igyekszik pozitívan tekinteni a jövőre, de persze születésnapján sem feledkezett meg elhunyt férjéről.

Az idei születésnapom más, mint az eddigi. Épp megéltem, hogy jobb már nem is lehet és egy másodperc alatt veszítettem el mindazt, amit tökéletesnek véltem. Szomorú a mai nap. Szomorú, mert valami egészen más szakasza indul el, mint amit képzeltem a 30. születésnapomon. 

– fogalmazott Mazsi, hozzátéve, vannak dolgok, amikre még nincsenek szavai, de azt tudja, hogy erősebb lett hitben és lélekben is. Mégis nehéznek érzi a szívét, ami még hosszú ideig fájni fog, de bejegyzésében Mazsi, elhunyt férjének is üzent.

Születésem napján csak egyet kérek Tőle, hogy adjon erőt ezt végigvinni. Adjon lelkesedést és ajándékozzon meg azzal a képességgel, hogy minden apró dologban megtaláljam az örömöt és a gyerekemet az élet szeretetére tudjam hangolni. És azt kérem még, hogy legyen bennem mindig annyi derű, hogy a nehézségeket is könnyedén el tudjam vinni.

– beszélt Mazsi legmélyebb érzéseiről az Instagram posztjában, hozzátéve, csak azt kívánja, hogy legyen elég ereje ahhoz, hogy az élet szeretetére tudja nevelni a kis Emmát.

 

Címkék#Berki Mazsi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában