Köldökig

2022.08.11. 21:14

Megmutatjuk, milyen szexi szettet villantott a tévében Lajcsi lánya, Galambos Bogi (videó)

Galambos Lajos 23 éves lánya saját tervezésű, merész ruhában mesélt a sporthoz fűződő viszonyáról a TV2 műsorában.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Elképesztően szexi ruhában tűnt fel  a TV2 műrorában a mocsai trombitás, Galambos Lajos lánya, Galambos Bogi. A 23 éves szépség édesapja társaságában szerepelt a Mokka Mozdulj című reggeli rovatban.

Bogi egy piros, köldökig kivágott, saját tervezésű ruhában forrósította fel a stúdióban a hangulatot. Lagzi Lajcsi lánya nem nyúlt mellé: divattervező lévén pontosan tudja, mik a legutolsó trendek. Ennyire dögös szerelésben azonban talán még soha nem mutatkozott.

A 23 éves lányt mindig is érdekelte a divat és a divatipar. Így hát kitanulta a szakmát és megalkotta első kollekcióját. Ennek az egyik darabja a műsorban viselt, mélyen dekoltált top, amely viselőjének bájaitól lett igazán lélegzetelállító. 

Nem tudnék létezni sport nélkül. Mindig teniszeztem, röplabdáztam, volt, hogy még fociztam is a testvéreimmel, hogy ne maradjak ki semmiből. Versenyszerűen úsztam is.

– vallotta be a Mokka Mozduljban Bogi, akinek mindig is élete része volt a mozgás. Bogit édesapjával együtt tornáztatta meg Barta Sylvia. Arról persze, hogy a 23 éves bombázónak nem csak a divat, de  a sport is közel áll a szívéhez, csodás alakja is árulkodott a műsorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában