Vrümm-vrümm

2022.08.16. 17:29

Itt a dátum, mikor dübörög fel a megye legnagyobb jótékonysági motoros felvonulása

A Motorosok is Lehetnek Angyalok felvonuláson az esztergomi kórház részére gyűjtenek a motorosok. Az idei lesz a nyolcadik alkalom, és ismert orvos támogatja a kezdeményezést.

F. M.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Már-már fogalom a szélesebb körű motorostársadalom körében is a Motorosok is Lehetnek Angyalok elnevezésű jótékonysági felvonulás, amelyen évről évre egyre több motoros teszi tiszteletét. A 2015-ben indult kezdeményezés bevételét minden évben a Vaszary Kolos Kórház részére ajánlják fel.

Már elkezdődött a regisztráció

A motorosok melegíthetnek, ugyanis megvan az idei felvonulás dátuma is: a szervezők közleménye szerint szeptember 10-én szombaton 10 órakor indul Dorogról. A regisztráció már elkezdődött, a szokásos helyen, a dorogi Lehotay motorosboltban.  A legutóbbi felvonuláson egyébként rekordösszeg, mintegy 3 millió forintot gyűlt össze 700 „kétkerekű angyal”által a kórház javára. 

Mint Lehotay Katalin és Lehotay Miklós szervezők az esemény Facebook-oldalán írják: 

2022-ben nyolcadik alkalommal gyűlnek össze az „utak huligánjai”, a motorosok, hogy a róluk alkotott téves képet, angyalszárnyat bontva, széttépjék. Matricát veszünk, kiragasztjuk a motorra /sisakra, világossá téve célunkat, hogy jótékonysági motoros felvonulásunkkal, mi, motorosok, segítséget nyújtunk, támogatunk. A rendezvény teljes bevétele /a regisztrációs matricák és pólók díja/ idén is az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak kerül felajánlásra. Minden résztvevő Motorost idén is vendégül látunk egy ebédre, koncertekkel kedveskedünk és Motoros Véradásra biztosítunk lehetőséget. Felvonulásunk során Motorosok százaival foglaljuk el az utakat és mutatjuk meg a „nagyközönségnek”, hogy a Motorosok is lehetnek Angyalok !

Nem akárhonnan kaptak támogatást

A rendezvényt idén is, ahogy minden évben támogatja az ismert családorvos, dr. Bense Tamásaki portálunknak is többször adott interjút és fia, ifjabb dr. Bense Tamás. A szervezők Facebook-posztja szerint az idősebb Bense-doktor egyébként is nagy motorrajongó, fehér Piaggio robogójával rendszeresen feltűnik a budapesti és az esztergomi utakon is.

Mindkét Bense doktor elkötelezettje a Motorosok is lehetnek Angyalok kezdeményezésnek! Hálásan köszönjük Mindkettőjüknek megtisztelő támogatásukat és kedves, segítőkész hozzáállásukat rendezvényünkhöz!

– írták posztjukban a szervezők, illetve hozzátették:

Bizonyos dolgok nem változnak az idő múlásával. Lehetünk akár száz vagy ezer évekkel ezelőtt is.. vannak dolgok, amik az emberekben mindig ugyanazt az érzést keltik. Ez az érzés, a HÁLA. Ami pedig mindig a hála érzést váltja ki, amióta világ a világ.. : Amikor gyermekünk beteg, kiszolgáltatott, bármit megtennénk, hogy meggyógyuljon. Amikor van valaki, aki mindig segít, akire mindig számíthatunk, a legnagyobb kincs a világon. Ha ketten is vannak, az már felbecsülhetetlen. Szerencsések vagyunk, mert környékünk gyermekeire két kiváló orvos is vigyáz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában