De hol van Szamár?

2022.09.28. 11:05

Mesés város Tatabánya: Shrek és Fiona vonatra vártak a vasútállomáson

Nemrégiben egy rohamosztagos gördeszkázott a megyeszékhelyen, most mesehősök várnak a város vasútállomásán a vonatra. Világváros ez a Tatabánya, ehhez nem férhet kétség.

Kemma.hu

Forrás: Flaccus/ Reddit

Több közösségi oldalon is felbukkant a napokban az a kép, amelyen egy népszerű mesehős, Shrek látható, amint éppen a vonatra vár a tatabányai vasútállomáson. A fotót először a Redditre posztolta egy felhasználó, innen terjedt aztán tovább a Facebookra is.

Engem már nem tud meglepni Tatabánya.

– ez volt a kommentár a kép fölött, amelyen jól látszik, hogy a zöld fejéről és ágaskodó kis csápjairól(?) azonnal felismerhető Shrek hatalmas gurulós bőrönddel áll Tatabányán, a vasútállomás peronján vonatra várva. Mellette pedig talán Fiona álldogál, hátizsákkal a hátán. 

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember elején  egy Star Wars-szereplő bukkant fel Tatabányán: a városon akkor egy birodalmi rohamosztagos rollerezett át az éj leple alatt. Fénykardja is volt. A róla készült videót elnézve, Shreken már meg sem lepődhetünk. A vasútállomáson készült fotót elnézve egy kérdésünk mégis maradt: hová lett Szamár?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában