Celebmustra

2022.10.02. 20:11

5 híresség, 5 poszt – mindent elsöpört a büszkeség, meg egy hurrikán a megyei celebeknél

Hoztuk a formánkat és a híreket: ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek, hírességek az elmúlt napokban. Lássuk, mi történt velük, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Forrás: Vujuty Tvrtko/Instagram

Heti celebfigyelőnkbe a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, a felesége és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko, Észak-Komárom büszkesége, a Jászai Mari-díjas Borbély Alexandra, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci és a tarjáni-tatabányai judoamazon, Csernoviczki Éva került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Célegyenesbe fordult a gyönyörű színésznő

Csodás, gömbölyű pocakját kiemelő virágos ruhában szelfizett Borbély Alexandra. Az észak-komáromi kötődésű színésznő már jócskán a harmadik trimeszterben jár és nagyon várja a lányok érkezését, amire most már tényleg elkezd rápihenni.

Tudja, hogy kétszer csíp a csili

A konyhából jelentkezett be Insta-oldalán, legutóbbi posztjában a tatai vívó, Esztergályos Patrik. Az Exatlon versenyzője egy izgalmas receptet készített el, persze némi segítséggel. Patrik azt ígéri, hamarosan egy hosszabb videós beszámolóban jelentkezik az édességgel kapcsolatban. Már előre csorog a nyálunk.

És még mi panaszkodunk, hogy sokat esik

Floridában tölti a napjait Vujity Tvrtko, azonban nem éppen paradicsomi állapotok között. Tvrtko, aki világutazó újságíróként sokat látott és átélt már, most egy hurrikánt tapasztalhatott meg testközelből. A riporter egy korábbi képen egy kitört közlekedési táblával látható az utcájukban, a videóban pedig a vihar utáni csendet mutatja meg.

Nem kis bejelentés a kilenc egyszerre

Pezsgővel a kezében mutatta meg büszkén, hogy átvehette az elmúlt években megjelent dalai után járó díjakat Pápai Joci. A képen pedig ott díszeleg 5 arany és 4 platina kislemez is.

Van, aki pedig a gyerekeire büszke

Az Ippon Judo Tatabánya SE sportolója és edzője, Csernoviczki Éva tanítványai eredményeivel büszkélkedett el Insta-oldalán

Büszke vagyok rátok gyerekek! Csak így tovább!

írja Évi, akinek egy év munka után két Országos bajnoki cím, egy bronzérem, három ötödik helyezés és két hetedik helyezés az edzői mérlege.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában