Parkolási vita

2022.10.05. 11:32

Bunyó a tokodi parkolóban: nekirontott a nő a férfinek - VIDEÓ

A garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival és egy nővel szemben, akik az utcán verekedtek.

Kemma.hu

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen elkövetőkkel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a férfit a rongálással okozott kár megtérítésére, tájékoztatta a Kemma.hu-t a megyei főügyészség.

A vádirat szerint két nő és egy férfi 2021. augusztus 23-án a tokodi utcában parkolási nézeteltérés miatt vitáztak egymással. A vita tettlegességig fajult, az egyik nő a férfit két alkalommal ököllel megütötte az arcán. A férfi először védekezésként ellökte magától a nőt, eközben a férfi felesége a hajánál fogva próbálta visszatartani az ököllel ütő nőt, aki ennek hatására elfordult és ellépett a férfitól. Ekkor a férfi a nő után lépett és több alkalommal ököllel megütötte. A megütött nő is ököllel ütött többször megütötte a férfit.

A verekedő embereket három másik szemtanú választotta szét. Ezt követően a férfi egy személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrét megrúgta, az letörött, ezzel 42 ezerforint kárt okozott. A férfinak az őt ért ökölütés miatt nyolc napon belül gyógyuló arctáji zúzódása keletkezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!