Letartóztatás

2022.11.25. 18:10

Tárt karokkal várták a zsaruk a tolvajokat a tatabányai vasútállomáson

Lopás miatt indítványozta a Tatabányai Járási Ügyészség annak a két férfinak a letartóztatását akik vonaton egy külföldi utastól loptak.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország ügyészsége

A Tatabányai Járásbíróság az indítvány tárgyában november 25-én tartott ülést, amelyen a két tolvajt meghallgatta, azt követően pedig meghozta végzését. A bíróság a két férfi letartóztatását egy hónapra rendelte el.  A végzést az ügyész tudomásul vette, a két férfi fellebbezést jelentett be.

Lopott táskák tartalmának átvizsgálása közben fogta el a tolvajokat a rendőrség
Forrás: Magyarország ügyészsége

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy az indítvány szerint a két férfi november 24-én a Budapest Keleti Pályaudvarról induló nemzetközi vonaton, a Budapest-Tatabánya közötti szakaszon ellopta három külföldi utas táskáját, amelyben értékeik és irataik voltak. 

Lopott táskák tartalmának átvizsgálása közben fogta el a tolvajokat a rendőrség
Forrás: Magyarország ügyészsége

Az egyik utasnak ezzel 72 ezer, a másiknak 599 ezer 828, a harmadiknak 206 ezer 607 forint kárt okoztak. A lopott táskákkal Tatabányán szálltak le a vonatról, amelyet követően a nyomozó hatóság nyomban, a táskák tartalmának átvizsgálása közben elfogta őket, adta hírül a Tatabányai Törvényszék

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!