Mi lesz velük?

2022.12.07. 11:30

A nyergesi lovászlány igent mondott Árpának: fotókon a toszkán álomrandevú

Árpa Attila a nyergesújfalui Timit választotta a Nagy Ő-ben. Szerelemlakatos, túlfűtött toszkán randevú után beszélgettek arról is, hogy hogyan szeretne élni a lovászlány.

Kemma.hu

Timit választotta a Nagy Ő

Forrás: TV2

Hétfő este, ahogy arról beszámoltunk, a nyergesi lovászlányt, Timit választotta Árpa Attila a Nagy Ő-ben.   A TV2 reality-jének utolsó állomása Toszkána volt egyébként, mind a nyergesújfalui bombázót, mind vetélytársát, Bogit ide vitte a macsó. A lányok külön-külön tartalmas időt töltöttek Árpával. Romantika, erotika jellemezte a döntés előtti időszakot. 

Timi és Attila mondhatni keretbe foglalta amúgy a műsort, hiszen a szőkeség kapta az első csókot, az első kétszemélyes randit. Aztán amikor most a egy híd korlátjára szerelemlakatot tettek, meg is illetődött a lovászlány, és így fogalmazott: „Nem gondoltam volna, hogy már itt tartunk”.
A Borsnak arról is mesélt Timi, hogy a titka talán az lehetett, hogy nem akarta mindenáron meghódítani Attilát.

− Nem nyomultam gátlástalanul, de nem lehetett nem észrevenni a vonzalmat, ami köztünk van. Ha jól számoltam, a legtöbb randit is velem töltötte Attila, ez is biztos az előnyömre vált. A finálé után még egy napot kettesben maradtunk Toszkánában, kamerák és stáb nélkül. Felejthetetlen emlék lesz, de nemcsak ez a nap, hanem az egész forgatás. Óriási önismereti utazás, hatalmas kaland, barátságok. Bármikor újra belevágnék! – tette hozzá.

Árpa egyébként minden férfi álmának nevezte Timit, akit úgy jellemzett, mint egy vad lovat, akit karámba zártak. Amikor megkérdezte a lányt, hogy ki szeretne-e szabadulni, hogy szabadon élhessen, a szőke szépség egy szóval válaszolt: igen. 

Kérdés persze, hogy a korábban felvett műsor után mi történt a párral. A hírek szerint csütörtök este, a Tények Pluszban minden kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában