Keresik

2023.01.28. 08:56

120 ezer forintos jutalom jár annak, aki épségben visszahozza az eltűnt Boci cicát

Boci Bajon mászott be egy furgon motorterébe, azóta nyoma veszett. Gazdája kétségbeesetten keresi és a környékbeliek segítségét kéri.

Kemma.hu

Boci

Forrás: Beküldött

Január 19-én Boci Bajon bemászott egy furgon motorterébe. A furgon Tata, Vértesszőlős, Tatabánya tűzoltóság majd onnan az M1-es autópályán Remeteségbe hajtott. Bár az autót átkutatták, Bocsinak nyoma veszett. 

A gazdi azóta már annyit megtudott, hogy a furgon motorja aznap csak Remeteségben állt meg, így könnyen lehet, hogy a cica valahol arrafelé kóborol. Tatabányáról is érkezett két bejelentés, de itt sem találták. A jutalom korábbi 100 ezer forintos összegét a család 120 ezerre emelte meg.

Boci cicát keresi gazdája
Boci cicát keresi gazdája
Forrás: Beküldött

Boci 1 éves, kisebb termetű, házi jellegű, ivartalanított nőstény. Fejét jellemzően kissé jobbra dönti, kissé nagyot hall. Nagyon barátságos, emberszerető, bár előfordulhat, hogy a most ért stresszhatások miatt rémült lehet. A gazdi kéri, hogy aki látni vélte Bocit, vagy információval tud szolgálni, jelentkezzen a 0630- 510-68-59-es telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában