Gyilkosság

2023.02.05. 19:42

Helyszíni videó: megszólalt az esztergomi gyilkos apja

A fiatal férfi agyonverte szomszédját. Állítólag régóta haragban állt egymással a két szomszéd. Az elkövető letartóztatásáról hamarosan döntenek.

Kemma.hu

Mint megírtuk, egy 28éves férfi puszta kézzel agyonverte idős szomszédját. Az elkövetőt nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Az elkövető férfi apja szólalt meg a TV2 Tényeknek aki könnyes szemmel nyilatkozott.

– Tiszta vér volt az arca is, a keze is. Azt mondta: nagy bajt csináltam, agyonvertem Adriánt – mesélte az édesapa. A fiatalember már többször összetűzésbe került idős szomszédjával, aki egyébként korábban légpuskával majdnem megvakította a támadót. A Tények úgy tudja, hogy a későbbi gyilkos sem volt egy békés természetű ember:  apját, anyját is nemegyszer megverte és rendszeresen drogozott is. 

Az apja tagadta, hogy fia bedrogozva gyilkolt volna, hanem ittas volt. Az apa elmondta: gyereke két éve leszokott a kábítószerről. Hozzátette: a két család 50 éve haragban volt egymással, számtalan esetben borsot tört az idős férfi az orruk alá.

A fiatal férfi állítólag azért dühödött be szomszédjára is, mert az drogosnak nevezte őt. Erre agyonverte az idős embert. A 28 éves elkövetőt otthonában fogták el, majd előállították, ellene emberölés miatt indult eljárás.

A bíróság február 6-án hétfőn dönt a 28 éves elkövető letartóztatásáról.

 

Címkék#emberölés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!