Dolgoznak

2023.02.07. 13:04

Tatán buszmegállót is vitt a szél, folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán

Tatán is nagy pusztítást végzett a szélvihar. A károk felszámolásán a városgazda szakemberei folyamatosan dolgoznak.

Kemma.hu

Nem kímélte Tatát sem a hétvégi szélvihar

Forrás: Facebook/Tatai Városgazda Nonprofit Kft.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétvégén hatalmas szélvihar pusztított, amely megyeszerte jelentős károkat okozott. Tatabányán és Tatán is nagy fákat csavart ki az orrkán erejű szél. De az 1-es úton és az M1-es autópálya lehajtójánál is okozott problémákat a tomboló szél.

Tatán folyamatosan zajlanak a viharkárok felszámolásai, közölte közösségi oldalán a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. Mint írták, a városgazda munkatársai már szombaton a nagy viharban is dolgoztak. A Cseke-tó környékén dőlt ki a legtöbb fa. A szél nem kímélte a tárgyi eszközöket sem, Agostyán felé, a menetirány szerinti jobb oldalon egy buszmegálló pavilonját borította fel. 

A károk felmérése és elhárítása folyamatos. Először a belvárosi és a leggyakrabban használt közterületeket tisztítják meg a szakemberek, elhárítva a veszélyt. Ezt követően a parkok és tavak környékének területei következnek. Kérnek mindenkit, hogy körültekintően és a munkások iránti türelemmel közlekedjen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában