Emlékeket gyűjtenek

2023.03.22. 12:16

A Síkvölgyi temetőben helyezik végső nyugalomra Schmidt Csabát - itt a család kérése

Április 1-jén, 10 órakor a Síkvölgyi úti temető ravatalozójában lesz Schmidt Csaba, Tatabánya önkormányzati képviselője, volt polgármestere, korábbi parlamenti képviselő, a Tatabányai Szakképzési Centrum kancellárja hamvasztás utáni búcsúztatója.

Kemma.hu

Április 1-jén vesznek végső búcsút Schmidt Csabától

A város közleményben tudatta: Schmidt Csaba családjénak kérése, hogy kegyeletüket legfeljebb egy szál virággal róják le a búcsúzók, és amennyiben úgy gondolják, a koszorúkra szánt összeget a tehetséges tatabányai fiatalok támogatását szolgáló Tatabányai Ifjú Tehetségekért Alapítványnak (TITA) utalják át. Az alapítvány számlaszáma: 63200133-11063173.

Schmidt Csaba családja ezúton is köszöni a megszámlálhatatlan számú együttérző, támogató üzenetet, melyekre egyesével sajnos nem tudnak válaszolni, és egyben kérik, hogy a továbbiakban ezeket a [email protected] címre, vagy postai úton a Tatabányai Szakképzési Központ címére küldjék (2800 Tatabánya, Dózsa György út 58.). 

Külön köszönnek minden olyan fényképet, személyes történetet, írásos megemlékezést, melyeket összegyűjtve és a későbbiekben felidézve emlékezhetnek az elhunytra.

Schmidt Csabát Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Tatabányai Szakképzési Centrum is saját halottjának tekinti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában