Tragédia

2023.03.23. 17:28

Megtalálták az eltűnt dorogi nő holttestét

Az 57 éves nő testét a Szentendrei-szigetnél sodorta ki a Duna. Még februárban tűnt el Esztergomban.

Kemma.hu

Nyomtalanul tűnt el Esztergomból egy asszony, akire a dorogi rendőrség körözést is kiadott. A nő hollétéről és tartózkodási helyéről hozzátartozói és ismerősei február 6-a óta semmit nem tudtak. S.É.M.-t állítólag a Mária Valéria-híd környékén látták utoljára. Kereséséről mi is beszámoltunk

A szörnyű bizonyosságra több mint egy hónapot kellett várni. Március 18-án, szombaton délután fél 4 körül ugyanis a Szentendrei-sziget déli részénél egy holttestet sodort ki a Duna a szigetmonostori vízmű közelében.

A Dorogi-medence megkeresésére Szabóné Berki Bianka rendőr százados, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a beazonosítást követően kiderült, annak az 57 éves dorogi nőnek a holttestét találták meg, aki februárban tűnt el Esztergomban. Az ügyben idegenkezűség nem mertült fel, ezért a nyomozás általános közigazgatási rendtartás kapcsán folyik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában