NB III.

2023.03.26. 07:00

Győrbe utazik az Opus Tigáz Tatabánya

Délelőtti meccset vív Gyürki Gergely csapata.

Herczeg István

A Tatabánya (kékben) Győrbe utazik

Fotó: Flajsz Péter

NB III., Nyugati-csoport, 27. forduló 
Március 26., 11 óra 
ETO Akadémia–Opus Tigáz Tatabánya 

A Komárom legyőzése után most egy kicsit nyugatabbra utazik a listavezető Opus Tigáz Tatabánya, hiszen Győrben lesz jelenése. A hazai csapat érdekes színfoltja a harmadosztály Nyugati-csoportjának, hiszen jelenleg ugyan kilencedik, de volt egy négy mérkőzésen át tartó nyeretlen szériája, majd az utóbbi két hétvégén elbánt mindkét vármegyei csapatunkkal: a Komáromot 2-0-ra (csak úgy, mint a Tatabánya), a Zsámbékot pedig 3-1-re verte a Munoz-csapat. Nagy kérdés, hogy hogyan várja az alakulat a listavezető elleni meccset, hiszen az NB II.-ben szereplő első csapattól távozott a vezetőedző Tímár Krisztián, kinek helyét az eddigi NB III.-­as edző, Antonio Munoz vette át, így nincs információ arról, hogy ki vezetheti a harmad­osztályú klubot a Tatabánya ellen. 

Gyürki Gergely csapata egyébként nincs rossz formában, utolsó hét meccséből hatot megnyert, csak a Bicske tudta elrontani a sorozatot. Ősszel a két klub meccsét a Bányász 2-1-re nyerte. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában