5 celeb, 5 hír

2023.03.26. 20:07

Celebmustra: Varga Irén bejelentése mindent visz - itt a Partybaba

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Varga Irén

Forrás: Borsonline.hu

Heti celebfigyelőnkbe a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a tatabányai születésű milliárdos üzletasszony Tomán Szabina, mindenki kedvenc Lagzi Lajcsija, valamint a piliscsévi internetes híresség, énekesnő, Varga Irén került bele. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Újra együtt Árpa Attila és volt felesége, Tomán Szabina

Na persze nem mint egy pár, hanem csak a plusz kilók hozták össze ismét a két hírességet. A színész-rendező Árpa ugyanis a tatabányai születésű üzletasszonyt kérte meg, segítsen neki formába lendülni, és leadni néhány felesleges kilót. Árpa a Borsnak árulta el, hogy valójában nincs ebben semmi különös – maximum a kívülállók számára.

A külső szemlélő számára furcsa, hogy Szabina segít, hiszen kifejezetten jó, baráti viszonyban maradtunk a válásunk után is. A cége termékei segítik a fogyásomat, és azt, hogy mozgással kiegészítve visszanyerjem a régi kondimat.

Rejtélybe burkolózik Esztergályos Patrik

A tatai ifjúsági olimpiai és világbajnok párbajtőröző, valamint az Exatlon egykori versenyzője Esztergályos Patrik készül valamire. Erről posztolt nemrég Instagram-profilján egy képet, amelyen éppen a Gottwaldban pózol Szita Mátéval, és a képaláírásban csak annyit jegyzett meg: hogy egy új brand érkezik hamarosan. De vajon miről lehet szó?

Pápai Joci és Majka táncra perdültek

A két műsorvezető a Zsákbamacska című műsor közönsége előtt kezdett közös koreográfiába. A duó produkcióját könnyes szemmel fogadták a nézők, igaz, mint arról a TV2 is beszámolt, nem kifejezetten a meghatottságtól, sokkal inkább a látottak miatt, nevettükben.

5 milliárdért árulja mocsai kastélyát Lagzi Lajcsi

Az áramlopás miatt jogerősen három év börtönnel sújtott Galambos Lajos mocsai birtoka ismét elérhető az ingatlanközvetítőknél. A zenész és felesége még tavaly, az áramlopási perének kellős közepén váltak el, majd árulni kezdték mocsai otthonukat. A legnagyobb ingatlanrész tavaly még 3 milliárd körüli összegért futott az ingatlanközvetítő portálokon, ám idén már 5 milliárdért került fel ismét a 33 szobás kúria. 

Youtube-csatornát indított Varga Irén

Újabb platformot igyekszik meghódítani Varga Irén. Az énekesnő nemrég saját Youtube-csatornát indított. A bejelentő videóban ráadásul azt is elmondta, hogy ha a csatorna eléri az ezer feliratkozót, akkor közzéteszi legújabb dalát, a Partybabát, amelyből egy rövid részletet már kaptunk is.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában