4 bűncselekmény/óra

2023.03.30. 11:00

Végiglopta a tatabányai éjszakát Sz. K. - ennyit „dolgozott” egy óra alatt

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

Kemma.hu

Egy ismeretlen férfi surrant be egy tatabányai családi házba március 29-én, szerdán hajnalban. Bement a gyerekszobába, ahol értékek után kutatott. A szülők felébredtek a furcsa zajokra, és szembe találták magukat az ismeretlennel, aki ekkor – egy konzolgépet zsákmányolva – elmenekült. A sértettek azonnal értesítették a rendőrséget.

Az egyenruhások megkezdték az elkövető felkutatását, akit még aznap azonosítottak, és az esti órákban el is fogtak. Kiderült, hogy Sz. K. az éjszaka folyamán több bűncselekményt is elkövetett– adta hírül a police.hu.

Egy udvaron lévő faházból elektromos fűkaszát lopott el, ezután egy utcán leparkolt autóból vitt el napszemüvegeket és parfümöket. Itt még mindig nem fejezte be ténykedését, bement az autó tulajdonosának háza udvarára, és magával vitt egy, a teraszon lévő sportcipőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!