Ítélet

2023.06.02. 11:45

Tatabányán szórta a speedet és a kokót, 9 évre hűvösre megy a díler

A tatabányai díler a városban terítette a drogot, a bíróság most ítéletet hozott az ügyében.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a június 1-jén tartott nyilvános, folytatólagos tárgyaláson, kábítószer-kereskedelem bűntette ügyében hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki Tatabányán terítette a drogot. A főügyészség indítványára a Tatabányai Törvényszék 9 év fegyházat szabott ki a vádlottal szemben és 9 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a vádlott és védője enyhítésért fellebbeztek, az ügyész tudomásul vette az ítéletet.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a férfi 2020. év nyarától 2021. május 14-én történő elfogásáig Tatabánya területén több fogyasztónak speed-et, kokaint és marihuánát értékesített. A nyomozó hatóság a férfi tatabányai otthonában jelentős mennyiségű speed-et és kokaint, valamint a kábítószer terjesztéshez használt mérleget, fóliázó gépet foglalt le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!