Elismerés

2023.06.05. 17:32

Átadták Tatabányán a Molnár János- és Zöld Ág-díjakat (Fotók)

A pedagógusnaphoz kapcsolódóan átadták a Molnár János- és Zöld Ág-díjat a Puskin Művelődési Házban.

S. G.

Szücsné Posztovics Ilona köszöntötte az oktatási, nevelési intézmények egykori és jelenlegi munkatársait, majd Vereckei Judittal, a Tatabányai Tankerületi Központ igazgatójával felváltva nyújtották át az elismeréseket, köztük színes diplomákat és pedagógiai szolgálati emlékérmet. 

Miniszteri elismerő oklevelet kapott dr. Káfony Andrásné, valamint Pereszlényiné Kovács Judit. Zöld Ág-díjat vehetett át Szentesiné Papp Éva (Micimackó Óvoda), aki a rá bízott gyermekeket környezettudatosságra is nevelte. Molnár János-díjat vehetett át Mikonya Hajnalka, aki 1995-ben létrehozta Tatabányán a Logopédiai Óvodát, emellett foglalkozik strokeon átesett afáziás betegekkel, 2008-tól igazságügyi logopédus szakértő. Hites Krisztina (Kölcsey Ferenc Általános Iskola) is Molnár János-díjat vehetett át, akinek a diákjai vármegyei és városi versenyeken dobogós helyezéseket érnek el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában