Úristen!

2023.06.10. 10:35

Hamarosan a tatabányaiak is bulizhatnak 2022 rádiós megaslágerére!

Több mint 12 ezerszer játszották le 2022-ben a hazai rádiók a Szikora Róbert közreműködésével készült ValMar szerzeményt, az Úristent.

Kemma.hu

Több mint 12 ezerszer játszották le 2022-ben a hazai rádiók a Szikora Róbert közreműködésével készült ValMar szerzeményt, az Úristent derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából. Idén a tatabányai közönség is tombolhat erre a szerzeményre, ugyanis a 9. Sörfesztiválon idén, június 18-án a ValMar robbanthatja fel a nagyszínpadot.

A Kemma.hu-nak adott interjúban az R-GO frontembere többek között a siker lehetséges titkáról, a Valmarról, és ikonikus ballonkabátjáról is beszélt, amelyen számtalan kitűző idézi az elmúlt esztendőket. Mint mondta a két zöldfülű, Valkusz Milán és Marics Peti kereste meg őt a közös produkció ötletével.

– Meghallgattam a számukat, azt mondtam, van ebben valami. Áthívtam őket a lakásomra, ők megmutatták telefonon a dalt. Mondom: telefonon? Azt hittem, hogy hifitornyot hoznak, vagy valamit, de nem. Láttam, hogy két abszolút mai, trendi kölyök, akik jól néznek ki, és van ebben a bemondásban valami úristen – mondta az R-GO frontembere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában