Kékfény

2022.05.24. 22:08

Cserbenhagyókat keres a győri rendőrség

Ön látta valamelyik balesetet?

kisalfold.hu

2022. május 16-án 12 óra 37 perc körüli időben, Győrben, a Tihanyi Árpád út 65. szám előtt ismeretlen személy nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének, és járműje bal oldali tükrével neki ütközött a vele ellentétes irányból szabályosan közlekedő Suzuki személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. május 16-án 5 óra körüli időben a 85-ös számú főúton, az 5. kilóméterszelvényben egy ismeretlen személy közlekedett járműjével Győr irányából Enese felé. Haladása során áttért az út menetirány szerinti bal oldali sávba, és járműje bal oldalával érintőlegesen neki ütközött a Győr irányába haladó Yamaha típusú motorkerékpár bal oldalának. A balesetet követően az ismeretlen személy nem győződött meg arról, hogy a motorosnak szüksége van-e segítségre, és  az adatainak hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta. Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság cserben hagyás vétségének gyanúja miatt eljárást indított el.

2022. május 20-án 11 óra 50 perckor és 12 óra 50 perc közötti időben, Győrben, a Királyszéki út 33. szám alatti bevásárlóközpont parkolójában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével. Haladása során a kialakított várakozóhelyre történő beállása során neki ütközött az szomszédos parkolóhely álló Toyota Corolla típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában