Egy egyetemi tanár végezte ki

2022.05.26. 01:36

Előkerült, szemeteszsákban találták meg M. Beáta holttestét

A magyar nő holttestére egy elhagyatott benzinkúton találtak rá.

Múlt szombaton veszett nyoma a Kolozsváron élő M. Beátának, aki korábban bántalmazásért elítélt barátjával, Boné Ferenccel együtt indult el túrázni a Kolozs megyei Havasrekettyére.

A Maszol számolt be róla szerdán, hogy a hatóságok találtak egy női holttestet Báródsomoson, egy elhagyatott benzinkúton. Rendőrségi források a Cluj24.ro-nak megerősítették, hogy M. Beáta az áldozat. 

A nyomozók szerint a 30 éves nőt barátja, Boné Ferenc gyilkolta meg egy dühroham közepette, majd a holttestét több szemeteszsákba csavarva egy félreeső helyen hagyta, mintegy 200 méterre az országúttól.

M. Beáta annak a Boné Ferencnek a párja, aki két évvel ezelőtt brutálisan megverte akkori partnerét. A férfit tavaly – miután volt élettársa és több más nő is arról vallott, hogy a férfi megverte őket – a kolozsvári bíróság 90 nap közmunkára ítélte. Továbbá kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt.

Forrás: Facebook

A férfit nagy erőkel keresik, a nyomozók azt próbálják kideríteni a térfigyelő kamerák segítségével, hogy átlépte-e a román–magyar határt, tekintettel arra, hogy több évig Budapesten dolgozott – hangzott el a Tények című hírműsorban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!