Kézilabda

2022.08.11. 10:34

28-23-ra győzött a Győri Audi ETO a Brest ellen - fotók, videó

A Győri Audi ETO KC csapata második edzőmérkőzésén a francia Brest Bretagne Handball együttesével mérkőzött meg. Az első percek szoros csatát hoztak, ám az első félidő öt gólos győri előnnyel ért véget. A második játékrészben magabiztosan tartották előnyüket a győriek, végül 28 - 23-ra nyertek.

kisalfold.hu

Forrás: SZE

Fotó: Peter Szalmas

Videón a mérkőzés

 

Korábban írtuk - Ambros Martín, a győriek és Pablo Morel, a franciák trénere a hét folyamán közös edzést is vezényelt a két alakulatnak, melyek csütörtökön 17 órakor felkészülési meccsen meg is mérkőznek egymással.

A mérkőzésen ezúttal is kizárólag az Audi-aréna felső karéján található, zöld ülőhelyek lesznek elérhetőek. A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, azaz 16 órakor nyitják ki, a belépés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Akik nem tudják a találkozót a helyszínen megtekinteni, ők az Audi ETO hivatalos YouTube-csatornáján élőben követhetik majd.

Változott a BL-menetrend – A francia Metz csarnokproblémái miatt az Európai Kézilabda Szövetség a két mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélte, így a szeptember 24–25-i hétvégén Győrben, a 2023. január 21–22-i héten Metzben csap össze egymással a két gárda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában