Kormos vagy fehér, mind jóbarát

2022.09.25. 16:18

Gazdira leltek a praclik a győri örökbefogadó napon - Fotók

Több mint százötven állatbarát látogatott el vasárnap a győri Bortrezorba, a Győri Puha Praclik Egyesület első örökbefogadó napjára. Huszonhat árva, gazdira váró cicát hoztak el az önkéntesek, akik közül néhányan szerető családra is találtak.

Simon Roberta

- Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan ellátogattak az első örökbefogadó napunkra. Hálásak vagyunk a rengeteg támogatásért és adományért, amit ezúttal is kaptunk - mondta el lapunknak Rikovics Anita és Polgár Veronika az egyesület vezetői.

Voltak, akik kifejezetten örökbefogadási szándékkal érkeztek és néhány perces simogatás után, már tudták is melyik pracli lesz új társuk a mindennapokban. Akadtak olyanok is, akik csak ismerkedni érkeztek, de végül úgy beleszerettek az egyik cicába, hogy végül nem bírták otthagyni. 

- Az egyik szemünk sír a másik nevet, hiszen nehéz a búcsúzás, de tudjuk, hogy jó helyre kerülnek és, hogy így újabb árvákon segíthetünk - fogalmazott Czina Evelin Mirjam, az egyik ideiglenes gazdi, aki cumis koruktól neveli a cicákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában