Ingatlanbazár

2022.10.02. 21:25

Elegancia és jó ízlés Sopronban: eladó egy 671 milliós boutique hotel!

Modern, hívogató lakberendezést ötvöztek egy soproni boutique hotelben jelenlegi tulajdonosai. A 962 nm-es ingatlan azonban most eladóvá vált! Mi örömmel néztünk szét az impozáns falak között. És ön?

kisalfold.hu

“Egyedi, jelenleg is jól prosperáló üzleti épület-együttest kínálunk megvásárlásra Sopron belvárosától pár perces sétára, de autóval is kitűnően megközelíthető, központi helyen! Az ingatlan három részre osztható, melyek jól elhatárolhatóak, de akár össze is kapcsolhatóak. Az utcafronti klasszicista műemlék épület 1810-n épült, bruttó 630 nm-s, két szintes, részben alápincézett.

Jelenleg egy 11 szobás, igényes boutique hotelként működik wellness részleggel. Állapota kitűnő, semmilyen felújítási, vagy karbantartási munkát nem igényel. Az udvari oldalszárny és keresztszárny stílusában igazodik a klasszicista főépülethez. A C alakban elhelyezkedő épületegyüttes egy tágas, gyönyörű udvart fog közre. A keresztszárnyban jelenleg iroda és raktár, az oldalszárnyban szolgálati lakások kaptak helyet. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában