Ki lesz a legszebb?

2022.11.27. 07:30

19 éves rábapatonai szépség, Jávori Lili képviseli megyénket a idei Miss Hungary szépségversenyen

26 lány közül kerül ki a legszebb.

kisalfold.hu

Győr-Moson-Sopron megyéből Jávori Lili indul 1-es rajtszámmal a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, amit december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendeznek meg. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

Jávori Lili vagyok, 19 éves és Győrből érkeztem. 6 éves korom óta művészeti iskolába járok, 13 évig Győrben tanultam kortárs-modern szakon, ahonnan profi táncosi szakmával jöttem el. Jelenleg pedig a Magyar Táncművészeti egyetem első éves hallgatója vagyok. Mindezek mellett mint táncos, szabadúszóként tevékenykedek, a modell profilomat pedig most próbálom előtérbe hozni és kibontakoztatni. Rengeteg más sportot kipróbáltam életem során, például jégkorong, verseny tánc, szertorna és úszás, de zongoráztam és gitároztam is. Én azt gondolom magamról, hogy a tánc miatt, nagy alázatot és tiszteletet tanultam meg, ami egy csupa szív, odaadó embert eredményezett. Az álmaimat amit magamnak tervezek, mindig reálisan teszem és azon dolgozok, hogy mindet meg is valósítsam. Első sorban azért vagyok itt, hogy tanuljak és tapasztalatot szerezzek a szépségversenyek világában. Mellette pedig, hogy megismerjek más személyiségű embereket akikkel ha kell nevetünk, ha kell sírunk együtt. Remélem minél több és szebb emlékkel fogok tudni távozni innen

- jegyzi bemutatkozásában Jávori Lili.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában