Krimi

2023.02.04. 18:40

58 éves szigetmonostori tanárt vádolnak egy 11 éves kislány megrontásával (videó)

A gyerek azt állítja, hogy beleszeretett a tanárába, aki ezt kihasználva simogatta és szexelt is vele.

Illusztráció: Shutterstock

A tanár viszont mindent tagad, és a máig az iskolában tanít. A vád szerint a 11 éves kislány a  társai helyett inkább a tanárral töltötte a szünetet, ekkor kerültek közelebbi kapcsolatba. Később a gyerek még szerelmet is vallott a 58 éves férfinek - derül ki a Tények.hu videójából.

"A kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, amelynek során már történt intimtesttájék simogatása, illetve csókolózás is. 2019 tavaszára pedig a kapcsolatuk olyan szorossá vált, hogy közösültek" – mondta Nisóczi József Levente a vármegyei főügyészség szóvivője.

A Tények stábja felkereste a tanárt, de ő nem akart nyilatkozni. A felesége annyit elmondott, hogy hisz a férje ártatlanságában, a környéken mindenki jó embernek ismeri. A helyiek és a szülők nem tudják elképzelni, hogy a népszerű tanár ilyet tenne egy kiskorúval.

A Tények.hu információi szerint K. László a testnevelési tanári karrierje előtt profi atléta volt, aki még olimpián is részt vett.

A szexuális erőszak ügyében a bíróság csütörtökön tartott előkészítő ülést, ahol a férfira 8 év fegyházat kért az ügyészség. A tárgyalás nem volt sajtónyilvános. A férfi ellen 12. életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett minősített szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen bizonyítékok vannak a tanár ellen, de ügyvédje szerint a vádirat ellentmondásokat tartalmaz, az ügy tárgyalással folytatódik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!